A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу ФДМУ «Про затвердження Змін до Порядку подання та розгляду заяви про включення до переліку об`єктів, що підлягають приватизації, та заяви на участь в аукціоні, конкурсі щодо об`єктів державної власності гр

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України 
«Про затвердження Змін до Порядку подання та розгляду заяви
про включення до переліку об'єктів, що підлягають приватизації,
та заяви на участь в аукціоні, конкурсі щодо
об'єктівдержавної власності груп А, Д та Ж»

 

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 13 липня 2016 року на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Порядку подання та розгляду заяви про включення до переліку об'єктів, що підлягають приватизації, та заяви на участь в аукціоні, конкурсі щодо об'єктів державної власності груп А, Д та Ж», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб,  їх об’єднань.

Проект наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Порядку подання та розгляду заяви про включення до переліку об'єктів, що підлягають приватизації, та заяви на участь в аукціоні, конкурсі щодо об'єктів державної власності груп А, Д та Ж» розроблено  відповідно до вимог частини третьої статті 8 Закону України «Про приватизацію державного майна», а також з метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства України.

Вищевказаним проектом наказу Фонду пропонується: внести зміни до розділів І та ІІ Порядку подання та розгляду заяви про включення до переліку об'єктів, що підлягають приватизації, та заяви на участь в аукціоні, конкурсі щодо об'єктів державної власності  груп А, Д та Ж, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 17 квітня  1998 року № 772, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26 червня 1998 року за № 400/2840 (зі змінами).

Зауваження та пропозиції до проекту зазначеного наказу Фонду просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу: 01601, м. Київ-133, вул. Кутузова, 18/9, Управління продажу об’єктів малої приватизації Департаменту приватизації Фонду державного майна України та на електронну адресу: (e-mail): nov@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб,  їх об’єднань приймаються Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

 

 

Директор Департаменту                                                 В.Герц

 

Проект наказу

Зміни до Порядку

Додаток 1

Додаток 2

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу