A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу ФДМУ «Про затвердження Змін до Порядку подання та розгляду заяв на приватизацію»

Повідомлення про оприлюднення
проекту наказу Фонду державного майна України
«Про затвердження Змін до Порядку подання та розгляду заяв на приватизацію»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань, Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://new.spfu.gov.ua) проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Порядку подання та розгляду заяв на приватизацію» (далі – проект наказу) та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту наказу.

Проект наказу розроблений з метою приведення Порядку подання та розгляду заяв на приватизацію, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 01 липня 1997 року № 683, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 серпня  1997 року за № 362/2166, у відповідність до вимог законодавства України, зокрема, частини 4 статті 8 Закону України «Про приватизацію державного майна» (з урахуванням змін, внесених Законом України від 16 лютого 2016 року № 1005-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення процесу приватизації»).

Приведення вищезазначеного Порядку у відповідність до вимог законодавства України має сприяти недопущенню до участі в приватизації державного майна осіб, які мають відношення до країни-агресора та/або зареєстровані в офшорній зоні чи країнах, включених FATF до списку країн, що не співпрацюють у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом, а також забезпечити підтвердження особи заявника та реєстрації іноземної особи у країні її місцезнаходження.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо протягом одного місяця від дати його оприлюднення надсилати до Департаменту приватизації Фонду державного майна України в паперовому вигляді на адресу: 01601, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9 та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: pvv@spfu.gov.ua.

Проект наказу

Зміни

Додаток

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу