A A A K K K

Проходження перевірки начальником відділу нормативного та законодавчого забезпечення Управління з питань договірного менеджменту Переверзєвою Майєю Валеріївною (19.03.2015)

Відповідно до Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щод о застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінет у Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади» розпочато проходження перевірки начальником відділу нормативного та законодавчого забезпечення Управління з питань договірного менеджменту Переверзєвою Майєю Валеріївною (19.03.2015)

 

За результатами перевірки, проведеної на виконання вимог Закону України «Про очищення влади» та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених ч. ч. 3, 4 ст. 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563, встановлено, що до начальника відділу нормативного та законодавчого забезпечення Управління з питань договірного менеджменту Фонду державного майна України Переверзєвої Майї Валеріївни не застосовуються заборони, визначені ч. ч. 3, 4 ст. 1 Закону України «Про очищення влади» (довідка від 15.02.2016)

 

Заява Переверзєвої Майї Валеріївни

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру Переверзєвої Майї Валеріївни за 2014 рік