A A A K K K

Інформація Регіонального відділення ФДМУ по Вінницькій та Хмельницькій областях про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єкту державної власності

1. Найменування об’єкта оцінки: Комплекс будівель та споруд: адміністративний корпус з підвалом (літ. А, п/А), загальною площею 972,6 кв.м; гараж з прибудовою (літ. В, В’) на 4 бокси; склад (літ. Д); огорожа №1 (з воротами і хвірткою), огорожа №2.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: м. Вінниця, вул. Гоголя, 10.

Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: Регіональне відділення ФДМУ по Вінницькій та Хмельницькій областях

Мета проведення незалежної оцінки: визначення справедливої (ринкової) вартості об’єкта з метою переоцінки основних фондів, для цілей бухгалтерського обліку.

Замовник-платник робіт з оцінки – РВ ФДМУ по Вінницькій та Хмельницькій областях (67-26-08, vinnytsia@spfu.gov.ua).

Кількість об'єктів необоротних активів згідно з аналітичним обліком (основних засобів, незавершеного будівництва, довгострокових фінансових інвестицій, нематеріальних активів): 6.

Балансова залишкова вартість основних засобів, незавершеного будівництва, довгострокових фінансових інвестицій, нематеріальних активів: 0 грн;

Подібні до об’єкта оцінки об’єкти: окремі будівлі, зокрема порівняної площі та за функціональним призначенням.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки: 6,22 тис.грн.

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна): 30.09.2023 року.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положенняпро конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 № 2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15 січня 2016 р за № 60/28190 (із змінами, зокрема, внесеними наказом ФДМУ від 11 лютого 2020 року №227 та від 21 березня 2023 №551) (далі – Положення).

До участі в конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинних сертифікатів суб’єкт оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єктам оцінки.

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі (учасників конкурсу) викладені у розділі ІІ Положення. Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення та подання містяться у Положенні, зокрема у розділах І, ІІ, ІІІ та додатках до нього.

Конкурсна документація претендента складається з:

конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях). Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;

документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток 3);

підтвердних документів (заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 4); інформація про претендента (додаток 5)).

Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, інформація про претендента подаються за встановленою в додатках 3-5 до Положення формою.

Строк виконання робіт не повинен перевищувати 5 календарних днів від дати підписання договору на проведення незалежної оцінки майна.

Конкурсна документація подається у запечатаному конверті шляхом поштового відправлення на адресу: 21018, м. Вінниця, вул. Гоголя, 10 або безпосередньо до приймальні регіонального відділення до 17-00 години 28.09.2023року (включно).

На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву, адресу об’єкту оцінки та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурс відбудеться 04.10.2023 року об 11.00 год. у РВ ФДМУ по Вінницькій та Хмельницькій областях, за адресою: 21018, м. Вінниця, вул. Гоголя, 10. Телефон для довідок 67-26-08.