A A A K K K

Інформація про оголошення конкурсного відбору суб’єкта оціночної діяльності для здійснення експертної грошової оцінки земельної ділянки

Конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності здійснюється відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 № 2075 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (із змінами) (далі - Положення).

Найменування об’єкта оцінки: земельна ділянка.

Площа земельної ділянки: 0,9500 га.

Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

Нормативно грошова оцінка земельної ділянки: 3 495 050,00 грн.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: вулиця Дубнівська, 26а, місто Луцьк, Волинська область, 43010.

Правовий режим земельної ділянки: комунальна власність (кадастровий номер 0710100000:22:127:0003).

Мета проведення експертної грошової оцінки: визначення ціни земельної ділянки, що підлягає продажу.

Наявність об’єктів, відомості про які містять державну таємницю: немає.

Дата оцінки: 30 вересня 2023 року.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки – 5000,00 грн. Вартість оцінки повинна включати в себе вартість рецензування.

Строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки: протягом 14 календарних днів з дати укладання договору.

Замовник, платник робіт з оцінки: Волинська обласна рада.

Кінцевий термін подання документів: конкурсна документація подається шляхом поштового відправлення на адресу: 43027, Волинська обл., м. Луцьк, майдан Київський, 9, або безпосередньо до загального відділу виконавчого апарату Волинської обласної ради (місто Луцьк, майдан Київський, 9 каб. 322) до 17:00 год 11 жовтня 2023 року включно з моменту опублікування даної інформації.

До участі в конкурсі допускаються претенденти, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель відповідно до статті 6 Закону України «Про оцінку земель» та відповідають вимогам до учасників конкурсу.

Претенденти подають конкурсну документацію, яка відповідно до Положення складається з:

конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях). Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;

документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до надання послуг з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки) (додаток 3 до Положення);

підтвердних документів:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток № 4 до Положення);

- копії кваліфікаційних документів оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок;

- інформація про претендента (додаток № 5 до Положення);

- переліку оцінювачів, які будуть залучені до надання послуг з оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, та їх особистого досвіду щодо проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі подібних земельних ділянок, зокрема за цільовим призначенням;

- досвіду суб’єкта оціночної діяльності щодо виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі подібних земельних ділянок, зокрема за цільовим призначенням (подібними об’єктами до об’єкта оцінки є: земельні ділянки, зокрема за цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель).

Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться в конверті і має містити підтвердні документи та пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, та терміну виконанням робіт (у календарних днях).

На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, на оцінку якого подано заяву на участь у конкурсі, та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання, претендент до участі у конкурсі не допускається.

Місцезнаходження Комісії: 43027, Волинська обл., місто Луцьк, майдан Київський, 9, тел. : (0332) 778333, (0332) 778324, електронна адреса: post@volynrada.gov.ua.

Конкурс відбудеться 18 жовтня 2023 року о 14 год. в пресцентрі Волинської обласної ради за адресою: 43027, Волинська область, місто Луцьк, майдан Київський, 9.