A A A K K K

Інформація виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області про оголошення конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено для визначення розміру збитків від знищення комунального майна Первомайської міської територіальної громади

1.Найменуванняоб'єкта оцінки: комунальне майно, а саме: громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами за адресою: Харківська область, Лозівський район, м. Первомайський, вул. Квітнева, (колишня Гагаріна), будинок 7, загальною площею 926,6 кв.м. Первісна вартість – 173643 грн, балансова залишкова вартість станом на 02.10.2023 – 2423,18  грн. Об’єкт непридатний для використання за цільовим призначенням, повністю втратив свою економічну цінність. Наявні пошкодження несучих та огороджувальних конструкцій. Будівля зруйнована.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: Харківська область, Лозівський район, м. Первомайський, вул. Квітнева, (колишня Гагаріна), будинок 7.

Найменування балансоутримувача об'єкта оцінки: комунальне некомерційне підприємство Первомайська центральна районна лікарня(Код ЄДРПОУ 02002730)

Мета проведення незалежної оцінки: визначення розміру збитків, завданих Первомайській  міській територіальній громаді внаслідок знищення майна

Телефон замовника конкурсу: 057(48) 3-21-41.

Електронна адреса замовника конкурсу: mail@pervom-rada.gov.ua

Замовник робіт з оцінки: Виконавчий комітет Первомайської міської ради Харківської області, код ЄДРПОУ 04396986 (64102, Харківська область, Лозівський район,
м. Первомайський, просп. Незалежності, 1)

Наявність об'єктів, що містять державну таємницю: ні.

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна): 02.10.2023.

Платник робіт з оцінки: Виконавчий комітет Первомайської міської ради Харківської області, код ЄДРПОУ 04396986 (64102, Харківська область, Лозівський район, м. Первомайський, просп. Незалежності, 1)           

Під час обрання переможця конкурсною комісією буде розглядатися рекомендована максимальна ціна надання послуг з оцінки майна 50000,0 грн.

Подібними до об’єкта оцінки будуть вважатися: збитки (за подібністю об’єкта, знищення якого призвело до завдання збитків, та/або подібністю причин завдання збитків)

            Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 № 2075 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (у редакції наказу Фонду державного майна України від 16.01.2018 № 47), зі змінами, які затверджені наказом Фонду державного майна України від 11.02.2020 № 227 (далі – Положення).

            До участі в конкурсі будуть допускатися претенденти, які діють на підставі чинних сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, якими передбачено провадження практичної оціночної діяльності з оцінки майна за напрямом  1 «Оцінка об’єктів у матеріальній формі», спеціалізаціями в межах цього напряму: 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок та майнових прав на них».

     Вимоги до претендентів для участі в конкурсі (учасників конкурсу) викладені у розділі ІІ Положення. Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення та подання містяться у Положенні, зокрема у розділах І, ІІ, ІІІ, та додатках до нього.

           Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (згідно з інформацією про подібні до об’єкта оцінки об’єкти, ознаки подібності якого наведено в додатку 2 до Положення), інформація про претендента подаються за встановленими в додатках 3 – 5 до Положення формами. Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті шляхом поштового відправлення або до загального відділу виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області за адресою: 64102, Харківська область, Лозівський район, м. Первомайський, просп. Незалежності, 1 з описом документів, що містяться у конверті, і має містити пропозиції щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях). На конверті потрібно зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності».

            Конкурс відбудеться в виконавчому комітеті Первомайської міської ради Харківської області о 12.00 через 14 днів з дня опублікування цієї інформації за адресою: 64102, Харківська область, Лозівський район, м. Первомайський, просп. Незалежності, 1.

            Документи приймаються виконавчим комітетом Первомайської міської ради Харківської області не пізніше ніж за чотири робочих дні до дати проведення конкурсу. Телефони для довідок: 057 (48) 3-21-41