A A A K K K

РВ ФДМУ по Київській області про оголошення конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою для підготовки до продажу земельної ділянки державної власності, на якій розташований об’єкт, що підлягає приватизації

Мета проведення робіт із землеустрою: виготовлення документації із землеустрою з метою продажу об’єктів приватизації разом із земельними ділянками (погодження меж земельної ділянки з суміжними землевласниками та землекористувачами; закріплення меж земельних ділянок межовими знаками; проведення робіт з присвоєння кадастрових номерів земельних ділянок; підготовка інших матеріалів та документів, необхідних для продажу земельних ділянок).

Об’єкт – земельна ділянка, на якій розташований об’єкт незавершеного будівництва – одноквартирний будинок, який під час приватизації не увійшов до статутного капіталу Ват «Тхорівський», за адресою: Київська обл., Сквирський р-н, с. Тхорівка, вул. 8 Березня.

Орієнтовний розмір земельної ділянки – 0,40 га.

Підстава для замовлення робіт із землеустрою: наказ ФДМУ від 30 липня 2004 року № 885 «Про включення до переліку об’єктів незавершеного будівництва, що підлягають приватизації, та включення з переліку».

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до РВФДМУ по Київській області конкурсну документацію в запечатаному конверті, на якому,крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою» із зазначенням назви об’єкта та дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.До підтвердних документів належать:

заява про участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою (відповідно до додатка 2 до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, затвердженого наказом ФДМУ від 29.09.2011 № 1420); копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті; копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду за ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи); копії документів, що підтверджують відповідність претендента вимогам, встановленим чинним законодавством до виконавців робіт із землеустрою; письмова інформація щодо досвіду роботи претендента, кваліфікації та досвіду роботи фахівців, які залучаються ним до виконання робіт із землеустрою, завірена претендентом; проект завдання на виконання робіт, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації із землеустрою, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати замовник, та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт; згода на обробку персональних даних (відповідно до додатка 4 до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, затвердженого наказом ФДМУ від 29.09.2011 № 1420) – для фізичних осіб підприємців – претендентів на участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою.

Конкурсна документація претендента подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів та обов’язковим зазначенням об’єкта,на який подається конкурсна документація, що містяться в конверті, до відділу забезпечення документообігу РВ ФДМУ по Київській області до 01.12.2016 (включно) за адресою: м. Київ, вул. Симона Петлюри, 15, 6-йповерх, каб. 613.

Конкурс відбудеться 08.12.2016 о 10.30 в РВ ФДМУ по Київській області за адресою: м. Київ, вул. Симона Петлюри, 15.Телефон для довідок 200-25-40.