A A A K K K

Інформація РВ ФДМУ по Вінницькій області про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій області від 18 квітня 2018 року № 280 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – не завершеної будівництвом садиби № 11 в кварталі №14, розташованої за адресою: Вінницька обл., Немирівський р-н, с. Нові Обиходи (с. Самчинці), вул. Мельника, 66, що перебуває на балансі Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької облдержадміністрації (код за ЄДРПОУ 39578073). Зазначений об’єкт малої приватизації незавершеного будівництва приватизується шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій області від 18 квітня 2018 року № 281 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – не завершеної будівництвом садиби № 12 у кварталі № 14, розташованої за адресою: Вінницька обл., Немирівський р-н, с. Нові Обиходи (с. Самчинці), вул. Мельника, 64, що перебуває на балансі Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької облдержадміністрації (код за ЄДРПОУ 39578073). Зазначений об’єкт малої приватизації незавершеного будівнитва приватизується шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій області від 18 квітня 2018 року № 282 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – будинку для приїжджих загальною площею 104,1 м2, розташованого за адресою: Вінницька обл., Калинівський р-н, с. Іванів, вул. Польова,30, що перебуває на балансі Дочірнього сільськогосподарського рибоводного підприємства «Пиківський рибцех» ПрАТ СП «Вінницярибгосп» (код за ЄДРПОУ 24899838). Зазначений об’єкт малої приватизації – окреме майно приватизується шляхом продажу на аукціоні.