A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Тернопільській області Регіонального відділення ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 26.08.2020 №77 прийнято рішення про приватизацію об'єкта малої приватизації - окремого майна Козлівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт", що знаходиться за адресами : Тернопільська область, Козівський район, смт.Козлів, вул. Заводська, 34  та  Тернопільська область, Козівський район, с.Яструбове, вул. Залізнична, 20, та перебуває на балансі ДП "Укрспирт" (ЄДРПОУ 37199618), орган управління – Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України шляхом продажу на аукціоні з умовами. 

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Тернопільській області Регіонального відділення ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 26.08.2020 №78прийнято рішення про приватизацію об'єкта малої приватизації - окремого майна – нежитлової будівлі – адміністративного будинку загальною площею 378,2 кв.м., що знаходиться за адресою: Тернопільська область, м. Бережани, вул. Руська, 2 та перебуває на балансі Головного управління статистики у Тернопільській області (код ЄДРПОУ 02362374), орган управління – Державна служба статистики України шляхом продажу на аукціоні без умов.