A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Вінницькій та Хмельницькій областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 02.02.2021 № 107 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: окремого майна – будівлі «Будинку рибалок» літ. «А» з верандою літ. «а», ганком літ. «а1», ганком літ. «а2» загальною площею 78,2 кв.м, що не увійшло до статутного капіталу СВАТ «Барське риболовне підприємство «Голуба Нива» за адресою: Вінницька обл., Барський р-н, с. Верхівка, вул. Зарічна, 5, перебуває на балансі  СТОВ «Прогрес», код за ЄДРПОУ 30072357, орган управління – Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областяхшляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 02.02.2021 № 108 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: окремого майна – будівлі їдальні загальною площею 609,9 кв.м, що не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Завод «Промінь» за адресою: Вінницька обл., Гайсинський р-н,
м. Гайсин, вул. Південна, 51б, знаходиться на зберіганні ТОВ «Гайсинавтотранс», код за ЄДРПОУ 35536925, орган управління – Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 02.02.2021 № 109 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: окремого майна – нежитлової будівлі літ. «А» з вхідним майданчиком літ. «а» загальною площею 78,7 кв.м, що не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Немирівський цукровий завод» за адресою: Вінницька обл., Немирівський р-н, с. Ковалівка, вул. Заводська, 14г, балансоутримувач відсутній, орган управління –Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 02.02.2021 № 110 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: окремого майна – будівлі їдальні-клубу загальною площею 439,3 кв.м, що не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Махаринецький цукровий завод» за адресою: Вінницька обл., Козятинський р-н, с. Махаринці, вул. Центральна, 5, балансоутримувач відсутній, орган управління –Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 02.02.2021 № 112 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації, окремого майна -  будівлі лазні загальною площею 252,0 кв.м, що не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Деребчинський цукровий завод» за адресою: Вінницька обл., Шаргородський р-н, с.Деребчин, вул.Заводська,1р

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 02.02.2021 № 113 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації, окремого майна -  нежитлових  приміщень їдальні, готелю та підвалу, ганків, сходів загальною площею 602,2 кв. м, що не увійшли до статутного капіталу ВАТ «Уладівський цукровий завод» за адресою:  Вінницька обл., Літинський р-н, с. Уладівка, вул. Заводська, 2.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 02.02.2021 № 114 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації, окремого майна -  будівлі їдальні загальною площею 168,7 кв. м, що не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Соколівський цукровий завод» за адресою: Вінницька обл. Крижопільський р-н, с. Соколівка, вул. Службова, 1в.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 02.02.2021 № 115 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації, окремого майна -  будівлі їдальні загальною площею 331,5 кв. м, що не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Вендичанський цегельний завод» за адресою: Вінницька обл., Могилів-Подільський р-н, смт Вендичани,  вул. Вінницька, 17 а.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 02.02.2021 № 121 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації, окремого майна -  будинку для сезонних працівникків загальною площею 677,5 кв.м. за адресою: Вінницька обл, Піщанський р-н, с.Попелюхи, вул. Т.Шевченка,66-А,що знаходиться на балансі ПрАТ «Сад України», код за ЄДРПОУ 00414316.