A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 04 березня 2021 року № 13/160 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:

-        Б-1 гаража площею 151,7 кв.м, розташованого за адресою: Чернігівська область, м. Городня, вул. Незалежності, 57, що перебуває на балансі Управління Державної казначейської служби України у Городянському районі Чернігівської області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 04 березня 2021 року № 13/161 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:

-        гаража, б-1 загальною площею 17,6 кв.м, розташованого за адресою: Чернігівська область, м. Сновськ, вул. Залізнична, 2, що перебуває на балансі Управління Державної казначейської служби України у Сновському районі Чернігівської області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 04 березня 2021 року № 13/162 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:

-        гаража Б-1-1 площею 23,1 кв.м, розташованого за адресою: Чернігівська область, м. Корюківка, вул.Зарічна, 10/1, що перебуває на балансі Управління Державної казначейської служби України у Корюківському районі Чернігівської області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 04 березня 2021 року № 13/163 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:

-        гаража Б-1 площею 63,9 кв.м, розташованого за адресою: Чернігівська область, м.Корюківка, вул.Зарічна, 10/1, що перебуває на балансі Управління Державної казначейської служби України у Корюківському районі Чернігівської області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 04 березня 2021 року № 13/164 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:

-        гаражаліт.Б-1 площею 16,9 кв.м, розташованого за адресою: Чернігівська область, Куликівський район, смт. Куликівка, вул. Партизанська, 2а, що перебуває на балансі Управління Державної казначейської служби України у Куликівському районі Чернігівської області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 04 березня 2021 року № 13/165 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:

-        гаража, Б-1 загальною площею 110,5 кв.м, розташованого за адресою: Чернігівська область, м. Мена, вул. Героїв АТО, 20, що перебуває на балансі Управління Державної казначейської служби України у Менському районі Чернігівської області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 04 березня 2021 року № 13/166 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:

-        гаражана три бокси 1, Г загальною площею 81,4 кв.м, розташованого за адресою: Чернігівська область, Сосницький район, м. Сосниця, вул. Виноградського, 12а, що перебуває на балансі Управління Державної казначейської служби України у Сосницькому районі Чернігівської області.