A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Одеській та Миколаївській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 18.03.2021 № 390 прийнято рішення про приватизацію  об’єкта державної власності – окремого майна нежитлова будівля за адресою: Миколаївська обл., Братський р-н,  смт. Братське, вул. Вороніна, 28, що знаходиться на балансі Територіального управління Державної судової адміністрації України в Миколаївській області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від  18.03.2021 № 391 прийнято рішення про приватизацію  об’єкта державної власності – окремого майна нежитлове приміщення (частка 14/100) за адресою: Миколаївська обл., Врадіївський р-н,  смт. Врадіївка, вул. Героїв Врадіївщини (Леніна), 137-А, що знаходиться на балансі Південного офісу Держаудитслужби.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 18.03.2021 № 392 прийнято рішення про приватизацію  об’єкта державної власності – окремого майна нежитлове приміщення з допоміжними будівлями та спорудами за адресою: Миколаївська обл., Єланецький р-н, смт. Єланець, вул. Аграрна, 24/1, що знаходиться на балансі Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 18.03.2021 № 393 прийнято рішення про приватизацію  об’єкта державної власності – окремого майна адміністративні приміщення загальною площею 867,4 кв. м за адресою: Миколаївська обл., Доманівський р-н,  смт. Доманівка, вул. Центральна, 61, що знаходиться на балансі Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 18.03.2021 № 394 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності – окремого майна адміністративне приміщення загальною площею 437,2 кв. м за адресою: Миколаївська обл., Березнегуватський р-н, смт. Березнегувате, площа Соборно-Миколаївська (Леніна), 7, що знаходиться на балансі Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 18.03.2021 № 395 прийнято рішення про приватизацію  об’єкта державної власності – окремого майна адміністративне приміщення загальною площею 131,5 кв. м за адресою: Миколаївська обл., Березанський р-н, смт. Березанка, вул. Центральна (Леніна), 31, що знаходиться на балансі Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від18.03.2021 № 396 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності – окремого майна гараж загальною площею 100,5 кв. м за адресою: Миколаївська обл., Снігурівський р-н, м. Снігурівка, вул. Центральна, 3/2, що знаходиться на балансі Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 18.03.2021 № 397 прийнято рішення про приватизацію  об’єкта державної власності – окремого майна адмінбудівля з допоміжними будівлями та спорудами загальною площею 113,9 кв. м за адресою: Миколаївська обл., Єланецький р-н,  смт. Єланець, вул. Паркова (Горького), 18, що знаходиться на балансі Південного офісу Держаудитслужби.