A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 01 квітня  2021 року  № 13/239  прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:
- Єдиного майнового комплексу Державного підприємства «Чернігівський обласний виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та якості продукції «Чернігівоблагростандарт», розташованого за адресою: м.Чернігів,  вул. Інструментальна,10.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 01 квітня  2021 року  № 13/240 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:
- об’єктів нерухомого майна виробничої бази, загальною площею 429,5 кв.м та приналежного майна (туалет, мийна естакада, огорожа навколо дільниці), розташованого за адресою: Чернігівська область, Ріпкинський район, смт.Ріпки, вул.Лісова,17а, що перебуває на балансі Деснянського басейнового управління водних ресурсів.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 01 квітня  2021 року  № 13/241  прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:
- приміщення закритої автостоянки на три автомобілі літ.Б (4)-1 загальною площею 57,3 кв.м, розташованого за адресою:  м. Чернігів, вул. Генерала Бєлова, 9, що перебуває на балансі Деснянського басейнового управління водних ресурсів.