A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 15 липня  2021 року  № 13/540  прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:
- нежитлової будівлі А-1, диспетчерського пункту насосної станції  загальною площею 108,8 кв. м; гаражу, Б-1, загальною площею  34 кв. м, що розташовані за адресою:  Чернігівська область, с. Вознесенське, вул. Деснянська, 5, що перебувають на балансі Деснянського басейнового управління водних ресурсів.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 15 липня  2021 року  № 13/541  прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:
- нежитлової будівлі, насосної станції №1 загальною площею 59,5 кв. м, що розташовані за адресою:  Чернігівська область, с. Вознесенське, вул. Деснянська, 11, що перебувають на балансі Деснянського басейнового управління водних ресурсів.