A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях прийнято рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 17 вересня 2021 року № 939 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, загальною площею 208,5 кв. м, за адресою:  Київська область, Білоцерківський район, смт Гребінки, вул. Святопокровська, 193, який у процесі приватизації державного сільськогосподарського підприємства «Гребінківське» не увійшов до статутного капіталу СТОВ «Гребінківське» (код ЄДРПОУ 00861423), орган управління Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 17 вересня 2021 року № 940 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, загальною площею 422,3 кв. м, за адресою:  Київська область, Білоцерківський район, смт Гребінки, вул. Партизанська, 22, який у процесі приватизації державного сільськогосподарського підприємства «Гребінківське» не увійшов до статутного капіталу СТОВ «Гребінківське» (код ЄДРПОУ 00861423), орган управління Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях, шляхом продажу на аукціоні.