A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях прийнято рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 15 листопада 2021 року № 1174 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – єдиного майнового комплексу державного підприємства «Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва» (код за ЄДРПОУ 00470252) за адресою:  Київська обл., Обухівський р-н, смт Дослідницьке, вул. Інженерна, 5, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 15 листопада 2021 року № 1173 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – єдиного майнового комплексу державного підприємства «Спеціалізований центр підготовки кадрів» (код за ЄДРПОУ 04642416) за адресою:  Київська обл., Обухівський р-н, м. Українка, вул. Промислова, 4, шляхом продажу на аукціоні.