A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 20 грудня 2021 року №339-П прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна у складі: частина будинку літ. «А-ІІІ»  площею 282,7 кв. м; гараж літ. «Б» за адресою: Чернівецький р-н, м.Сторожинець, вул.Лопуляка,8, що перебуває на балансі Головного Управління статистики у Чернівецькій області  шляхом продажу на електронному аукціоні з умовами.

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 20 грудня 2021 року №340-П прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації -нежитлової будівлі літ. А, гаражу літ. Б, складу літ. В, складу літ. Г, складу літ. Д, вбиральні, криниці за адресою: Дністровський р-н, с.Романківці, вул. Івасюка,1, який перебуває на балансі Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області шляхом продажу на електронному аукціоні з умовами.