A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях про внесення змін до наказу про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Тернопільській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 22.08.2022 № 192 внесено зміни до наказу Управління від 06.09.2021 №467 "Про прийняття рішення про приватизацію об'єкта малої приватизації - окремого майна Борщівського місця провадження діяльності та зберігання спирту  ДП "Укрспирт" (із змінами внесеними наказом Управління від 28.12.2021 № 697), що розташоване за адресою: Тернопільська область, м. Борщів, пров. Січових Стрільців, 2 та Тернопільська область, м. Борщів, вул. Степана Бандери, 140 та перебуває на балансі ДП "Укрспирт" (ЄДРПОУ 37199618), орган управління – Міністерство економіки України, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Тернопільській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 22.08.2022 № 191 внесено зміни до наказу Управління від 18.11.2020 №165 "Про прийняття рішення про приватизацію об'єкта малої приватизації - окремого майна Кобиловолоцького місця провадження діяльності та зберігання спирту  ДП "Укрспирт", що розташоване за адресою: Тернопільська обл., Теребовлянський р-н., с. Кобиловолоки,  вул. Центральна, буд. 1; Тернопільська обл., Теребовлянський р-н., с. Кобиловолоки, вул. Центральна, буд. 1а; Тернопільська обл., Теребовлянський р-н., с. Кобиловолоки, вул. Центральна, буд. 45г; Тернопільська обл., Теребовлянський р-н., с. Деренівка, вул. Промислова, буд. 3а; Тернопільська обл., Теребовлянський р-н., с. Деренівка, вул. Промислова, буд. 3 та перебуває на балансі ДП "Укрспирт" (ЄДРПОУ 37199618), орган управління – Міністерство економіки України, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Тернопільській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 22.08.2022 № 190 внесено зміни до наказу Управління від 29.10.2020 №137 "Про прийняття рішення про приватизацію об'єкта малої приватизації - окремого майна Залозецького місця провадження діяльності та зберігання спирту  ДП "Укрспирт", що розташоване за адресою: Тернопільська обл., Зборівський р-н,   с. Кабарівці, вул. Тупікова, 1; Тернопільська обл., Зборівський р-н, смт Залізці, вул. Бродівська (вул. Бєлкіна), 3-1; Тернопільська обл., Зборівський р-н, смт. Залізці, вул. Бродівська (вул. Бєлкіна), 3; Тернопільська обл., Зборівський р-н, с. Кабарівці,  вул. Тупікова, 2 та перебуває на балансі ДП "Укрспирт" (ЄДРПОУ 37199618), орган управління – Міністерство економіки України, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Тернопільській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 22.08.2022 № 189 внесено зміни до наказу Управління від 07.09.2020 №86 "Про прийняття рішення про приватизацію об'єкта малої приватизації - окремого майна Марилівського місця провадження діяльності та зберігання спирту  ДП "Укрспирт", що розташоване за адресою: Тернопільська обл., Чортківський р-н, сщ. Нагірянка, вул. Заводська, 1; Тернопільська обл., Чортківський р-н, сщ. Нагірянка, вул. Грушевського (Гагаріна Ю.), 41; Тернопільська обл., Гусятинський р-н, м. Хоростків, вул. Незалежності (Комсомольська), 21 та перебуває на балансі ДП "Укрспирт" (ЄДРПОУ 37199618), орган управління – Міністерство економіки України, шляхом продажу на аукціоні з умовами.