A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 03 березня 2023 року № 101-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – дільниці ветеринарної медицини з надвірними будівлями та спорудами у складі: А1 – дільниця ветеринарної медицини загальною площею 101,2 кв. м з прибудовою – а; Б – сарай; В – погріб з шийкою; № 1 – колодязь, за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с. Сотниківка, вул. Вишнева, 26, що перебуває на балансі Яготинської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719151), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 03 березня 2023 року № 102-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – будинку дільниці лікарні ветеринарної медицини – А з верандою – а загальною площею 61,9 кв. м за адресою: Київська обл., Броварський р-н, с. Вознесенське, вул. Українська, 81, що перебуває на балансі Згурівської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719139), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 03 березня 2023 року № 103-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлового приміщення, № 1, літ. «Х-1», загальною площею 16,4 кв. м за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, смт Володарка, вул. Зарічна, 82, що перебуває на балансі Володарської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00718826), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 03 березня 2023 року № 104-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлової будівлі лікарні ветеринарної медицини літ. А загальною площею 61,7 кв. м за адресою: Київська обл., Броварський р-н, с. Нова Олександрівка, вул. Садова, 39, що перебуває на балансі Згурівської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719139), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.