A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях від 09.03.2023 №12/01- 43 прийнято рішення про приватизацію об`єкта малої приватизації – окремого майна - нежитлового приміщення загальною площею 94,5 кв.м, а саме: адміністративне приміщення літера А; сарай, гараж літера В; вбиральня літера Е; огорожа літера №1, заадресою: Кіровоградська обл., Кропивницький р-н, смт Устинівка, вул. Суворова, 12, що знаходиться на балансі Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградської області (код за ЄДРПОУ 40342220),шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях від 09.03.2023 №12/01- 43 прийнято рішення про приватизацію об`єкта малої приватизації – окремого майна -комплексу будівель у складі: адмінбудівля (будівля інспекції) літ. А, гараж літ. В, заадресою: Кіровоградська обл., Новоукраїнський р-н, м. Мала Виска, вул. Містечкова, 2-А, що знаходиться на балансі Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградської області (код за ЄДРПОУ 40342220),шляхом продажу на аукціоні.