A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 16 березня 2023 року № 120-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлової будівлі у складі: адмінбудинок – А загальною площею 51,6 кв. м; хлів-гараж – Б загальною площею 62,5 кв. м; вбиральня – В; криниця - № 1;  огорожа - № 2-4, за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, с. П’ятигори, вул. Гагаріна, 56, що перебуває на балансі Тетіївської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719085), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 16 березня 2023 року № 119-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – лікарні ветеринарної медицини загальною площею 56,6 кв. м у складі: нежитлова будівля А, веранда а, за адресою: Київська обл., Броварський р-н, с. Аркадіївка, вул. Першотравнева, 29, що перебуває на балансі Згурівської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719139), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 16 березня 2023 року № 118-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлової будівлі у складі: адмінбудинок, А, загальною площею 52,4 кв. м,  хлів-склад, Б, загальною площею 27,0 кв. м, за адресою: Київська обл.,  Білоцерківський р-н, с. Кашперівка,  вул. Шкільна, 28, що перебуває на балансі Тетіївської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719085), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.