A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Одеській та Миколаївській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській області та Миколаївській областях від 16.03.2023 № 231 прийнято рішення  про приватизацію об’єкта окремого майна «Нежитлова будівля у складі: адміністративна будівля літ. «А» загальною площею 39,4 кв. м; сарай літ. «Б»; огорожа», за адресою: Одеська область, Подільський район, с. Мардарівка, вул. Привокзальна, 5 шляхом продажу на аукціоні.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській області та Миколаївській областях від 16.03.2023 № 232 прийнято рішення  про приватизацію об’єкта окремого майна «Нежитлова будівля літ. «А,а» загальною площею 31,3 кв. м з огорожею», за адресою: Одеська область, Подільський район, с. Мурована, вул. Горького, 41шляхом продажу на аукціоні.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській області та Миколаївській областях від 16.03.2023 № 233 прийнято рішення  про приватизацію об’єкта окремого майна «Будівля дільниці державної лікарні ветеринарної медицини літ. "А" загальною площею 86,7 кв. м з господарськими будівлями та спорудами», за адресою: Одеська область, Подільський район, с. Долинське, вул. Свято-Успенська, 6  шляхом продажу на аукціоні.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській області та Миколаївській областях від 16.03.2023 № 234 прийнято рішення  про приватизацію об’єкта окремого майна «Нежитлова будівля дільниці державної лікарні ветеринарної медицини літ. "А" загальною площею 40,6 кв. м», за адресою: Одеська область, Подільський район, с. Коханівка, вул. Слободська, 21шляхом продажу на аукціоні.   

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській області та Миколаївській областях від 16.03.2023 № 235 прийнято рішення  про приватизацію об’єкта окремого майна «Нежитлова будівля дільниці державної лікарні ветеринарної медицини літ. «А» з господарськими будівлями та спорудами», за адресою: Одеська область, Подільський район, с. Шимкове, вул. Центральна, 17шляхом продажу на аукціоні.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській області та Миколаївській областях від 16.03.2023 № 236 прийнято рішення  про приватизацію об’єкта окремого майна - «Адміністративна будівля соціального призначення», за адресою: Одеська обл., Березівський район, смт Ширяєве вул. Степова, 32-б,шляхом продажу на аукціоні.