A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 03 квітня 2023 року № 144-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – будинку дільничої ветлікарні А загальною площею 101,7 кв. м, хліву господарського Б, за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Кищинці, вул. Лесі Українки (Леніна), 17, що перебуває на балансі Фастівської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719116), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 03 квітня 2023 року № 145-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлової будівлі у складі: адміністративна будівля А, загальною площею 57,3 кв. м, гараж з прибудовою Б, загальною площею 32,7 кв. м, за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с. Лецьки, вул. Черкаська, 48, що перебуває на балансі Переяслав-Хмельницької районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00718967), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 03 квітня 2023 року № 146-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлових будівель у складі: адмінприміщення А загальною площею 508,1 кв. м, контора Б загальною площею 55,9 кв. м, гараж В загальною площею 41,0 кв. м, гараж літ. Г загальною площею 77,6 кв. м, господарський хлів Д загальною площею 87,8 кв. м, хлів для утримання заражених тварин Є загальною площею 47,0 кв. м, вбиральня Е загальною площею 4,8 кв. м, огорожа № 1, за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, м. Тетіїв, вул. Байраківського Академіка, 96, що перебуває на балансі Тетіївської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719085), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 03 квітня 2023 року № 147-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – комплексу будівель та споруд з майном загальною площею 408,6 кв. м, у складі: лабораторія А-1, підвал під А-1, ганок № 1, ганок № 2, ганок № 3, ганок № 4, віварій Б, сарай В, убиральня Г, гараж Д, огорожа № 5, ворота з хвірткою № 6; водопровідна мережа, пожежний резервуар, склад ГСМ, колодязь шахтний підземний, вигреб 25 куб. м, вигреб, каналізація, електромережа, за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, м. Яготин, вул. Кільцева, 29, що перебуває на балансі Яготинської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719151), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 03 квітня 2023 року № 148-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – будівлі ветеринарної лікарні - А загальною площею 63,2 кв. м, будівлі гаражу - Б, господарської будівлі - В, за адресою: Київська обл., Фастівський р-н, м. Фастів, вул. Героїв Танкістів, 10, що перебуває на балансі Фастівської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719116), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 03 квітня 2023 року № 149-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації ‒ єдиного майнового комплексу державного підприємства «Український інститут сільськогосподарських аерофотогеодезичних вишукувань» (код за ЄДРПОУ 04685696) за адресою: Київська обл., Броварський р-н, м. Бровари, вул. Воїнів-афганців, 5, шляхом продажу на аукціоні.