A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 07 квітня 2023 року № 165-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлових будівель у складі: ветеринарна лікарня літ. "А" площею 61,40 кв. м; сарай-гараж літ. "Б" площею 37,70 кв. м, за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Великі Єрчики, вул. Коноплястого, 92, що перебуває на балансі Сквирської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719027), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 07 квітня 2023 року № 166-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлової будівлі (ветеринарної аптеки), А, площею 91,9 кв. м, прибудови, а, нежитлової будівлі (склад-гаражу), Б, площею 48,6 кв. м, колодязя № 1, за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Савинці, вул. Сухецького, 34, що перебуває на балансі Рокитнянської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719004), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.