A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 18 квітня 2023 року №46-П прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації  - окремого майна - будівель та споруд у складі: лабораторія  літ. А загальною площею 415,0 кв. м, водонасосна літ. Б, гаражі літ. В, віварій літ. Г, гараж літ. Д, гараж літ. Е, вбиральня літ. Ж, мощення 1, огорожа №1-7, за адресою: 59400, Чернівецька область, Чернівецькій район, м. Заставна, вул. Незалежності,150, який перебуває на балансі Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області(код за ЄДРПОУ 40416813) шляхом продажу на електронному аукціоні без умов.     

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 18 квітня 2023 року №47-П прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації  - окремого майна - нежитлових будівель та споруд у складі: адмінбудівля літ. АІ загальною площею 76,1 кв. м, склад літ. Б, склад літ. В,  огорожа №1-2, криниця №3 , за адресою: 60144, Чернівецька область, Дністровський (Кельменецький) район,  с. Іванівці, вул. Кобилянської О.,25, який перебуває на балансі Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області(код за ЄДРПОУ  40416813) шляхом продажу на електронному аукціоні без умов.