A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях про внесення змін до наказу про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях від 05.06.2023 №12/01-137 внесено зміни до наказу Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях від 01.02.2022 №12/01-28 «Про прийняття рішення про приватизацію окремого майна – групи інвентарних об’єктів у складі:  «А» - будівля амбулаторії; «а» - прибудова; «Б» - гараж; «В» - сарай; «Г» - убиральня; «Д» - сарай» (із змінами), а саме: заголовок наказу викладено у наступній редакції: «Про прийняття рішення про приватизацію окремого майна – будівлі  амбулаторії "А", з господарськими будівлями: "а" – прибудова; "Б" – гараж; "В" – сарай; "Г" – убиральня; "Д" – сарай».

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях від 05.06.2023 №12/01-136 внесено зміни до наказу Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях від 01.02.2022 №12/01-27 «Про прийняття рішення про приватизацію окремого майна – групи інвентарних об’єктів у складі: будівля амбулаторії літ. «А», сарай літ. «В», гараж літ. «Б»»(із змінами), а саме: заголовок наказу викладено у наступній редакції: «Про прийняття рішення про приватизацію окремого майна – будівлі  амбулаторії "А", з господарськими будівлями: "В" – сарай; "Б" – гараж».

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях від 05.06.2023 №12/01-134 внесено зміни до наказу Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях від 06.01.2023 №12/01-04 «Про прийняття рішення про приватизацію окремого майна – будівель та споруд», а саме: словосполучення «будівлі та споруди у складі: пожежне депо – літ. А, гараж – літ. В, склад – літ. Г, склад ПММ – літ. Д, прохідна – літ. О, будівля ГДЗС –  літ. К, паркан цегляний, паркан бетонний, ворота ліві праві» у всіх відмінках замінено словосполученням «будівлі та споруди» у відповідних відмінках.