A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях про прийняття рішення про зміну способу приватизації

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 25.10.2023 № 517-вс прийнято рішення про зміну способу приватизації об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлової будівлі – будинок рибальський-сушарня загальною площею 11,3 кв. м за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Соколівка, вул. Гагаріна, 86, що у процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу, але залишилось на балансі ВАТ «Білоцерківсільрибгосп», правонаступником якого є ПрАТ «Білоцерківсільрибгосп» (код за ЄДРПОУ 00476688), орган управління Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях, з аукціону на викуп.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 25.10.2023 № 516-вс прийнято рішення про зміну способу приватизації об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлової будівлі – будинок рибальський-сушарня загальною площею 15 кв. м за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Глушки, вул. Січнева, 1-А, що  у   процесі   приватизації   не   увійшло   до статутного капіталу, але залишилось на балансі ВАТ «Білоцерківсільрибгосп», правонаступником якого є ПрАТ «Білоцерківсільрибгосп» (код за ЄДРПОУ 00476688), орган управління  Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях, з аукціону на викуп.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 25.10.2023 № 515-вс прийнято рішення про зміну способу приватизації об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлових будівель у складі: будинок рибальський загальною площею 19,8 кв. м за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Піщана, вул. Замкова, 184-А, будинок рибальський-сушарня загальною площею 75,4 кв. м за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Піщана, вул. Замкова, 248, що у процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу, але залишилось на балансі ВАТ «Білоцерківсільрибгосп», правонаступником якого є ПрАТ «Білоцерківсільрибгосп» (код за ЄДРПОУ 00476688), орган управління  Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях, з аукціону на викуп.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 25.10.2023 № 514-вс прийнято рішення про зміну способу приватизації об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлових будівель у складі: будинок рибальський загальною площею 36,4 кв. м за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Скребиші, вул. Калинова, 100-А, будинок рибальський-сушарня загальною площею 43,5 кв. м за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Скребиші, вул. Кільцева, 45-А, що у процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу, але залишилось на балансі ВАТ «Білоцерківсільрибгосп», правонаступником якого є ПрАТ «Білоцерківсільрибгосп» (код за ЄДРПОУ 00476688), орган управління  Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях, з аукціону на викуп.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 25.10.2023 № 513-вс прийнято рішення про зміну способу приватизації об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлової будівлі – будинок рибальський-сушарня загальною площею 15,6 кв. м за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Саливонки, вул. Узинська, 3-Б, що у процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу, але залишилось на балансі ВАТ «Білоцерківсільрибгосп», правонаступником якого є ПрАТ «Білоцерківсільрибгосп» (код за ЄДРПОУ 00476688), орган управління Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях, з аукціону на викуп.