A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях про внесення змін до наказу про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області (далі - Управління) від 03.04.2024 №48-П внесено зміни до наказу Управління від 14.03.2023 №30-П «Про внесення змін в наказ від 14.03.2023 №30-П «Про прийняття рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації - окремого майна у складі: адмінбудинок (літ. А), гараж (літ. Б), жижезбірник, водопостачання, зовнішні електромережі, каналізація, трансформаторна», виклавши пункти 1 та 2 наказу в такій редакції:

«1. Прийняти рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окреме  майно у складі: адмінбудинок (літ. А), гараж (літ. Б), жижезбірник, водопостачання, зовнішні електромережі, каналізація, трансформаторна, пожежний резервуар за адресою: Чернівецька область, Дністровський  район, м. Сокиряни, вул.Гастелло, 6-А, який перебуває на балансі Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області (код ЄДРПОУ 40416813)».

«2. Приватизувати об’єкт малої приватизації - окреме  майно у складі: адмінбудинок (літ. А), гараж (літ. Б), жижезбірник, водопостачання, зовнішні електромережі, каналізація, трансформаторна, пожежний резервуар за адресою: Чернівецька область, Дністровський  район, м. Сокиряни, вул.Гастелло, 6-А, який перебуває на балансі Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області (код ЄДРПОУ 40416813) шляхом продажу на електронному аукціоні без умов».