A A A K K K

У жовтні відбудеться 45 аукціонів з оренди держмайна, серед пропозицій — об’єкти у столиці та інших областях України

Загалом за 9 місяців від оренди Фонду держмайна вдалося залучити  572,1 мільйонів гривень та укласти
1 228 нових орендних договорів. План по залученню коштів від оренди виконано вже на 78,38%.

У жовтні Фонд держмайна планує провести 45 орендних онлайн-аукціонів, загальна стартова вартість об’єктів становить понад 100 000 гривень. Серед актуальних пропозицій місяця – готові майданчики з під’єднаними комунікаціями. 

Кількість аукціонів у жовтні у розрізі регіональних відділень ФДМУ:

  • РВ у місті Києві — 12  аукціонів;

  • РВ у Харківській області — 8  аукціонів;

  • РВ у Київській, Черкаській та Чернігівській областях  та РВ у Одеській та Миколаївській областях — по 5 аукціонів;

  • РВ у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях — 3 аукціони;

  • РВ у Полтавській та Сумській областях, РВ у Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях — по 4  аукціони;

  • РВ у Рівненській та Житомирській областях, РВ у Вінницькій та Хмельницькій областях, РВ у Вінницькій та Хмельницькій областях — по 2  аукціони;

ТОП-5 пропозицій оренди держмайна жовтня:

Приміщення на четвертому поверсі адмінбудівлі у столиці. Загальна площа об’єкта становить 72 м², технічний стан задовільний. Під’єднані електропостачання, водозабезпечення, каналізація, централізоване опалення, наявний тепловий лічильник, також, є ліфт. Приміщення має гарне місцерозташування — неподалік метро Печерської.
Стартова вартість оренди — 23,6 тис.  грн, дата проведення торгів — 19 жовтня.
Посилання на аукціон: https://bit.ly/3LIOK95

Приміщення на першому поверсі університетської клініки Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця. Загальна площа об’єкта 31,6 м², до приміщення під’єднані всі необхідні комунікації. Актив має чудове місце розташування у центральній частині Києва, неподалік площа Перемоги, Національний цирк та Павловський садок.
Стартова вартість оренди — 4,9 тис. грн, дата проведення торгів —20 жовтня.
Посилання на аукціон: https://bit.ly/46vkmHc

Приміщення на першому поверсі лижної бази у Києві. Площа активу понад 100 м², технічний стан  — задовільний, під’єднані всі комунікації. Частина будівлі розташована навпроти Національного природного парку “Голосіївський”, неподалік станції метро “Виставковий центр” та “Іподром”.
Стартова вартість оренди —  11, 4 тис. грн, дата проведення торгів — 10 жовтня.
Посилання на аукціон:  https://bit.ly/3PZvBlG

Частина нежитлової адмінбудівлу у Тернополі. Актив площею 93 м² у задовільному технічному стані, під’єднані комунікації. Наявні ліфт, інтернет та охоронна сигналізація. Додатковою перевагою активу є розташування у самісінькому центрі Тернополя.
Стартова вартість оренди — 5,3 тис. грн, дата проведення торгів — 25 жовтня.
Посилання на аукціон: https://bit.ly/3Q0lpcL

Складські приміщення у Одесі. Об’єкт має чималу загальну площу — 138 м² та місцерозташування з гарною транспортною розв’язкою.
Стартова вартість оренди — 4,9 тис.  грн, дата проведення торгів — 20 жовтня.
Посилання на аукціон:https://bit.ly/3rwgkPZ

Також цього місяця є цікаві бюджетні пропозиції оренди держмайна зі стартовими цінами близько 6 гривень — адмінбудівлі на Чернігівщині площею 52 м², приміщення на Сумщині площею 85 м² та частина приміщення клубу площею 75 м² у Житомирі.

Якщо серед запропонованих об’єктів ви не знайшли той, який міг би стати платформою для реалізації бізнес-проєкту, є можливість самостійно ініціювати оренду держмайна. Детальна інформація про механізм  — https://bit.ly/3IcKEFk.