A A A K K K

За тиждень ФДМУ залучив понад 222 млн грн інвестицій від приватизації держмайна

З 2 по 6 жовтня сума переможних ставок приватизаційних аукціонів Фонду держмайна на платформі Прозоро.Продажі сягнула 222,4 млн грн. У 9 аукціонах взяли участь 50 учасників, в середньому за актив змагалися 5 учасників. 

Наймасштабнішим цього тижня став аукціон з приватизації ДП “Волиньторф”, вартість активу — 212 млн гривень. Зокрема, новий власник зобов'язаний сплатити  42,5 млн грн ПДВ та 20,2 млн грн боргів підприємства. Другим за розміром фінальної ставки став аукціон з продажу Червонослобідського спиртзаводу, що на Київщині. Вартість активу — 5 млн гривень. 

Аукціоном з найбільшим зростанням переможної ціни став продаж нежитлової будівлі на Львівщині, за право власності на об’єкт змагалися 12 учасників, вартість активу зросла у 514 разів – з 992 грн стартової (балансової) ціни до 511 тис. гривень. 

З 9 по 13 жовтня Фонд держмайна планує провести 13 приватизаційних аукціонів. Наступного тижня пропонуємо придбати інвесторам ЄМК ДП “Державний інститут по проектуванню підприємств гірничорудної промисловості “Кривбаспроект” в Кривому Розі, ЄМК ДП ДП “Навчально-виробничі майстерні” в Житомирі та адміністративний будинок на Львівщині.

Зробіть свій внесок у перемогу України — беріть участь в аукціонах ФДМУ. Всі кошти від приватизації держмайна йдуть на підтримку Сил оборони.

Запрошуємо ознайомлюватися з новими пропозиціями на сайті  privatization.gov.ua та в телеграм-каналі “Приватизація в Україні”.