A A A K K K

ФДМУ проведе 77 онлайн-аукціонів з оренди держмайна у листопаді

Фонд державного майна вже оголосив 77 орендних аукціонів у листопаді, серед пропозицій – склади та адмінбудівлі. Наявні лоти мають різні технічні характеристики та місця розташування,  у деяких з них відсутні цільові обмеження, тому активи можуть використовуватися орендарями для втілення найрізноманітніших бізнес-ідей. 

Кількість орендних аукціонів в розрізі по регіональних відділеннях:

●   РВ у місті Києві — 10 аукціонів;

●   РВ у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях  — 10 аукціонів;

●   РВ у Полтавській та Сумській областях — 15 аукціонів;

●   РВ у Київській, Черкаській та Чернігівській областях — 8 аукціонів;

●   РВ у Львівській, Закарпатській та Волинській областях — 6 аукціонів;

●   РВ у Одеській та Миколаївській областях  — 10 аукціонів;

●   РВ у Рівненській та Житомирській областях — 2  аукціони;

●   РВ у Харківській області — 2 аукціони;

●   РВ у Вінницькій та Хмельницькій областях — 7 аукціонів;

●   РВ у Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях — 7 аукціонів.

ТОП-5 пропозицій оренди держмайна у листопаді:

Приміщення загальною площею 468 м² у Львівській області. Частина будівлі перебуває у задовільному стані, наявні Інтернет та телефонізація, інші комунікації  — відсутні. Об’єкт може бути використаний за будь-яким цільовим призначенням на власний розсуд майбутнього орендаря.
Стартова ціна — 33 тис грн, дата проведення торгів — 10 листопада.
Посилання на аукціон

Приміщення у Медичному центрі Національного авіаційного університету у столиці. Нежитлове приміщення площею 20,5 м² розташоване на першому поверсі будівлі. До об’єкта під’єднані всі необхідні комунікації, технічний стан — задовільний.  Цільове призначення активу — надання супутніх послуг, які не можуть бути забезпечені безпосередньо самим закладами.
Стартова ціна —  4  грн, дата проведення торгів — 7 листопада.
Посилання на аукціон

Склад площею майже 100 м² на Львівщині. Об’єкт представлений складом та асфальтними і бетонними майданчиками, загальна площа всього майна — 1 600 м².  Технічний стан об’єкта задовільний, під’єднане електропостачання. Додатковою перевагою об’єкта є відсутність обмежень у цільовому призначенні.
Стартова ціна —  6,4 тис  грн, дата проведення торгів — 7 листопада.
Посилання на аукціон

Приміщення площею 40 м² у Києві. Актив розташований на четвертому поверсі адмінбудівлі у одному з центральних районів столиці, поблизу ст. Печерська.
Частина будівлі перебуває у задовільному технічному стані, під’єднані електропостачання, водозабезпечення, каналізація та централізоване опалення (наявний лічильник на тепло). Окрім гарного розташування, приміщення можна використовувати на власний розсуд майбутнього орендарі, адже обмеження щодо цільово призначення об’єкта відсутні.
Стартова ціна —  12, 9 тис. грн, дата проведення торгів — 17 листопада.
Посилання на аукціон

Склад площею 1157 м² у Дніпрі. Будівля вцілому потребує капітального ремонту, до приміщення під’єднане електропостачання, інші комунікації — відсутні. Обмеження щодо діяльності на базі об’єкта не встановлені.
Стартова ціна —  966  грн, дата проведення торгів — 2 листопада.
Посилання на аукціон

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA