A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Кам’янський спиртогорілчаний комбінат»

Фонд державного майна Україні виставив на продаж через електронний аукціон єдиний майновий комплекс державного підприємства «Кам’янський спиртогорілчаний комбінат». Перевагами підприємства є його вдале місце розташування та логістичне сполучення. Наявність обладнання, всіх необхідних комунікацій дає можливість для відродження виробництва горілчаної продукції, або як об’єкт “brown field” інвестування стане потужною виробничою площадкою для запровадження іншої справи.

Проведення онлайн-аукціону в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» заплановане на 14 березня поточного року, прийом пропозицій всіх бажаючих для участі в аукціоні завершується 13 березня, стартова ціна активу — 13,14 млн гривень. 

Адреса місцезнаходження майна: Черкаська область, місто Кам'янка, вул. Руднянська (Сердюка), 1.

Основний вид діяльності підприємства відповідно до Статуту: дистиляція, ректифікація та змішування спиртних напоїв. 

На державному підприємстві обліковується 49 об'єктів нерухомого майна, у складі: будівлі, виробничі та господарські приміщення, цехи, майстерні, насосні приміщення, склади та інші.  Загальна площа будівель і споруд — 26 032,9 м². За об'єктом приватизації обліковувалися земельні ділянки загальною площею 86,9451 га. 

Також, на балансі ДП «Кам’янський спиртогорілчаний комбінат» обліковуються автотранспортні засоби, вантажна та сільськогосподарська техніка.

До рухомого майна, що обліковується на балансі підприємства належать 430 одиниць (обладнання, меблів, комп'ютерної та офісної техніки тощо).

Договори оренди щодо об’єкта приватизації або його частин — відсутні.

Крім того, на балансі ЄМК перебувають об'єкти, що не підлягають приватизації у кількості 13 одиниць (житлові будинки,  погріб, сарай та інше). Підприємство надає послуги з водопостачання, водовідведення та електропостачання житловим будинкам (які не підлягають приватизації). За ДП обліковується захисна споруда цивільного захисту, яка не підлягає приватизації.

Більш детально з наявними документами та інформацією про об’єкт приватизації, а саме: установчими, дозвільними, організаційними, операційними, претензійно-позовними, правовстановлюючими документами, документами з питань праці, фінансової звітності, договорами, можна ознайомитись у віртуальній кімнаті даних об’єкта за посиланням: https://is.gd/iD6sBO   

Спільними зусиллями до великих досягнень! Запрошуємо підприємців приєднатися до участі в приватизаційних аукціонах.

Більше інформації про об’єкт за посиланням: https://bit.ly/3I3N6wf