A A A K K K

Фонд державного майна України бере участь у віртуальній виставці «Ukraine Exports 2024»

З 4 березня поточного року ФДМУ бере участь у віртуальній виставці українських експортерів «Ukraine Exports 2024». Захід проходить на базі платформи «Atexpo.online», яка спеціалізується на віртуальних виставках та конференціях. 

Подія триватиме з 4 березня по 9 червня та зосереджує увагу бізнес-інвесторів Кувейту, держав Затоки (GCC) та Близького Сходу на українському ринку та виробниках.

Основною метою виставки є налагодження контактів і встановлення співпраці між українськими постачальниками та потенційними інвесторами з регіону Близького Сходу. Експортоорієнтовані українські підприємства, що спеціалізуються на виробництві та експорті різноманітних товарів, отримають можливість безкоштовно презентувати свої вироби та інвестиційні можливості за допомогою власного віртуального стенду.

Подія відкриває можливість Фонду держмайна представити широкий спектр своєї роботи в галузі приватизації, оренди державного майна, управління санкційними активами, земельним банком та іншими стратегічними напрямами.

Запрошуємо всіх охочих відвідати віртуальний стенд Фонду державного майна України майна та долучитися до сприяння відновленню економіки України. Посилання на віртуальний стенд Фонду: https://atexpo.online/39/ex/booths/294/