A A A K K K

Черговий успішний аукціон з приватизації – ціна об’єкта зросла до 23 млн гривень

Такого результату вдалося досягти на онлайн-аукціоні з приватизації двоповерхової будівлі, що пройшов в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі».  
 
За лот змагалися 12 учасників. Ціна активу зросла у понад 6 разів: зі стартових 3,7 млн гривень до переможних 23,1 млн гривень. 
 
Об'єкт приватизації – це двоповерхова нежитлова будівля з підвалом та мезоніном, загальною площею 391,3 м². Будівля є пам'яткою культурної спадщини місцевого значення. Її функціональне призначення – для адміністративних та інших цілей. Будівля знаходиться в центрі міста Івано-Франківськ, поруч з Музеєм мистецтв Прикарпаття та Івано-Франківською ратушею. 
 
Приватизація під час воєнного стану допомагає залучати внутрішні резерви та активи для підтримки економіки України та Сил оборони. 
 
Результат цього аукціону вкотре розвінчує міф про заниження цін на державну власність під час війни. Ринок ефективно регулює вартість привабливих об’єктів, конкуруючи за них на торгах, що призводить до вищої кінцевої ціни порівняно зі стартовою.
 
Шукайте більше об’єктів приватизації на нашому сайті: https://privatization.gov.ua або в телеграм-каналі Приватизація в Україні.