A A A K K K

Суми: оголошено аукціон з приватизації приміщення площею 710 м²

Фонд державного майна України оголосив онлайн-аукціон з приватизації нежитлового приміщення загальною площею 710 м². Проведення аукціону заплановане станом на 19 березня поточного року в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі». Стартова ціна активу складає 5,9 млн гривень, завершення прийому пропозицій для участі у торгах – 18 березня. 

Актив розташований за адресою: Сумська область, місто Суми, вул. 1-ша Замостянська, 92. 

Об’єкт має перспективне місце розташування з вдалою транспортною розв’язкою, знаходиться неподалік відділення пошти та поруч із озером Чеха. Також відсутні обмеження щодо використання, тому новий власник зможе реалізовувати будь-який бізнес-проєкт. 

Актив складається з двох основних приміщень та трьох допоміжних. Будівлі призначені для використання конторських та адміністративних цілей. Нежитловий другий поверх побудовано у 2009 році. 

Об’єкт приватизації утеплений, покрівля виконана з металочерепиці по дерев'яній обрешітці. Стеля має підвісну конструкцію та утеплена мінераловатними плитами. До приміщення першого поверху під’єднані всі необхідні комунікації, зокрема:  електроосвітлення, холодне водопостачання, міська (центральна) каналізація, вентиляція та засоби зв'язку. 

Земельна ділянка під об’єктом приватизації окремо не виділена.

Станом на 19 лютого поточного року об’єкт приватизації в оренді не перебуває. 

Разом до Перемоги! Долучайтеся до приватизаційних аукціонів з метою підтримки економіки України та Сил оборони. 

Додаткові відомості про актив, що підлягає приватизації, доступні за посиланням: https://bit.ly/4bZdpS2