A A A K K K

Оренда держмайна: надходження за неповний перший квартал 2024 сягнули понад 200 млн гривень

Фонд державного майна пропонує різноманітні об'єкти для оренди, які підходять для реалізації різних бізнес-потреб. У інвестменю ФДМУ  є сучасні офісні приміщення, просторі склади та площі для магазинів - все необхідне для діяльності підприємців та компаній.

Вже успішно реалізовано потенційні об'єкти для оренди, загальною площею 8 млн м². Це лише початок, оскільки на сьогодні у наявності ще понад 2,5 млн м² об'єктів, які можуть стати цікавими для інвесторів по всій країні.

Наразі Фонд готує близько 40 лотів у різних регіонах України для майбутніх аукціонів. Сумарна площа цих лотів становить 9,4 тисячі квадратних метрів. Найбільше активів зосереджено на Полтавщині, де 32 лоти мають загальну площу понад 5,4 тис. м². Готується безліч інших об'єктів, розташованих у різних регіонах України: Києві та Київській області, на Дніпропетровщині, Львівщині, Харківщині, Хмельниччині та Черкащині.

Кожен потенційний інвестор може знайти об'єкт оренди, який відповідатиме його потребам та сприятиме розвитку економіки України. Запрошуємо підприємців приєднатися до аукціонів для розвитку бізнесу або створення нового. 

Докладнішу інформацію можна знайти на офіційному сайті: https://orenda.gov.ua.