A A A K K K

Історія успіху оренди: Голова ФДМУ Віталій Коваль відвідав швейне підприємство «ГРЕГОРІ» у Львові

Підприємство понад 10 років здійснює виготовлення робочого одягу для різних галузей бізнесу та готельно-ресторанного текстилю, а також відшиває військовий і тактичний одяг для Сил оборони. Їх робота не лише полягає у пошитті текстилю, але у створені індивідуального дизайну, професійному монтажі з прасуванням, супроводі по догляду та пранні у власній спеціалізованій пральні. Виробництво компанії знаходиться на майже 950 м² орендованих площ у Львові.

Саме оренда державного майна у свій час дозволила компанії розширити виробництво в рази та набути стрімкого росту у своїй галузі. Підприємство «ГРЕГОРІ» збільшує потужності та звернулось до Фонду державного майна за площами понад 2,5 тис. м² для швейного виробництва та понад 2 тис. м² для інших видів діяльності, зокрема, з метою експорту продукції.
 

За час оренди державного майна, орендар регулярно сплачує плату до держбюджету, яка вже перевищила 1,2 млн гривень. Крім того, підприємство вклало 3 млн гривень у ремонтні роботи виробничих приміщень. Завдяки чому покращено комунікації, покрівлю даху, відремонтовано приміщення та оснащене виробництво. Кількість робітників, що працює на підприємстві зросла з 14 до 120 осіб. Як зазначає керівництво компанії, пріоритетом у виборі кандидатів на роботу є внутрішньо переміщені особи.

Очільник ФДМУ Віталій Коваль зауважує: «Це хороший приклад державно-приватного партнерства. Коли бізнес орендує площі в Фонду держмайна, розвивається, створює нові робочі місця і сплачує податки».

Запрошуємо потенційних інвесторів долучитися до аукціонів з оренди задля підтримки економіки України та Сил оборони.