A A A K K K

Фонд держмайна виставив на приватизацію «Нововолинський ремонтно-механічний завод». Стартова ціна понад 51 млн гривень

Команда Фонду оголосила проведення онлайн-аукціону з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Нововолинський ремонтно-механічний завод». Онлайн-аукціон відбудеться  в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» зі стартовою ціною — 51 млн гривень (без урахування ПДВ). Термін подання пропозицій для участі у торгах до 15 квітня, проведення аукціону заплановано на 16 квітня.

Голова ФДМУ Віталій Коваль наголошує: «Це – свіжа пропозиція від Фонду, яка може виявитися ідеальним об’єктом для старту нового бізнесу або релокації діючого. Адже інвестор отримує доступ до готового виробничого середовища».

Актив знаходиться за адресою: Волинська обл., м. Нововолинськ, вул. Шахтарська, 53. Перевагами об'єкта є його місце розташування в центрі міста Нововолинськ та зручна логістична розв'язка вздовж автомобільного шляху регіонального значення Р-15 та територіального значення Т-0305.

Основний вид діяльності – виробництво машин та устаткування для добувної промисловості та будівництва, а також ремонт і технічне обслуговування машин і устаткування промислового призначення.

До ЄМК входять 32 одиниці нерухомого майна загальною площею майже 9,3 тис. м², серед яких: виробничі, складські, адміністративні будівлі та споруди, гаражі, трансформаторні підстанції, кемпінги та інше. Об'єкти знаходиться у місті Нововолинськ та селищі Шацьк. Також у складі ДП «Нововолинський ремонтно-механічний завод» земельні ділянки загальною площею 3,9 га та 4 транспортні засоби та спецтехніка. 

Договори оренди, укладені щодо майна підприємства відсутні.

На балансі підприємства перебувають об’єкти, що не підлягають приватизації, а саме:

- будівля електропідстанції площею 53,3 м², за адресою: м. Нововолинськ, вул. Шахтарська, 41-В;

- споруда цивільного захисту - в будівлі заводоуправління площею 102,8 м², за адресою: м. Нововолинськ, вул. Шахтарська, 53.

Новий потенційний інвестор майна має протягом шести місяців забезпечити погашення заборгованості із заробітної плати  та перед бюджетом у розмірі, що складеться на дату переходу права власності. Однією з основних умов аукціону є недопущення звільнення працівників.

Більш детальну інформацію про лот можна знайти за посиланням: https://bit.ly/43G2hpx