A A A K K K

Команда ФДМУ на цьому тижні провела 11 аукціонів на суму майже 85 млн гривень

З 25 по 29 лютого Команда ФДМУ провела 11 аукціонів з приватизації у системі «Prozorro.Продажі», на загальну суму 84, 67 млн гривень. За право власності на об’єкти змагалися 54 учасники. Зростання ціни активів відбулося у 8,67 раза.

На наступному тижні Команда Фонду планує провести 25 онлайн-аукціонів з приватизації державного майна. Серед пропозицій база відпочинку, об’єкт незавершеного будівництва, адмінприміщення та виробничі комплекси. 

Топ-5 наймасштабніших торгів:

Група інвентарних об’єктів деревообробної промисловості у Рівному. Загальна площа нерухомості становить 2341,1 м². До складу групи інвентарних об’єктів входять: цех з переробки, будівля котельні, навіс, будівля сушильної камери, будівля складу готової продукції, транспортні засоби та обладнання тощо.
Стартова ціна —  11,9 млн  грн, дата проведення аукціону 3 квітня.
Детальніше про об’єкт приватизації — https://bit.ly/3PCV9og

База відпочинку на озері Світязь. Загальна площа нерухомості — 1236,1 м². До складу бази відпочинку входять: будинки двоповерхові, будинок-кухня будинок-шпіль, будинок-бесідка, пристрій для подачі води, бесідки дерев’яні, санітарний блок, водонапірна станція, альтанки, наземна електрична мережа та інші.
Стартова ціна — 4,8 млн  грн, дата проведення аукціону 4 квітня.
Детальніше про об’єкт приватизації — https://bit.ly/4axTCaT

Окреме майно - обладнання для переробки деревини філії «Камінь-Каширське лісове господарство». До складу об’єкта входять: технологічна лінія по виготовленню палет, верстати, система для видалення тирси, ланцюговий відвідний конвеєр, рубальна машина тощо. Окреме майно включає все необхідне обладнання для виробництва.
Стартова ціна — 3,59 млн  грн, дата проведення аукціону 2 квітня.
Детальніше про об’єкт приватизації — https://bit.ly/3vwFtvK

Група інвентарних об’єктів на Волині. Серед обладнання: верстат WEEKE, похилий завантажувальний транспортер для тирси, привідний механізм для відділення призми, обапола і необрізної дошки, автоматичний центруючий пристрій для подачі призми в багатопильний верстат, система для видалення тирси та інші. Даний актив є готовим бізнесом з усім необхідним технічним обладнанням.
Стартова ціна — 2, 96 млн  грн, дата проведення аукціону 2 квітня.
Детальніше про об’єкт приватизації — https://bit.ly/3VEw3sF

Об’єкт незавершеного будівництва – клуб у Житомирі. Технічні характеристики об’єкта: фундамент – бетонні блоки, перекриття – збірні залізобетонні плити, тип покрівлі – руберойд. Загальна площа активу  — 999,7 м². Відсоток готовності споруди – 57%.
Стартова ціна —  1,3 млн  грн, дата проведення аукціону 5 квітня.
Детальніше про об’єкт приватизації — https://bit.ly/4akluzO

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на privatization.gov.ua/ та телеграм-каналі Приватизація в Україні.