A A A K K K

Фонд держмайна виставив на приватизацію ЄМК ДП «Інжексбуд». Стартова ціна понад 6 млн гривень

Фонд держмайна оголосив проведення онлайн-аукціону з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Інжексбуд». Аукціон заплановано у системі «Прозорро.Продажі» на 23 квітня, цінові пропозиції будуть прийматися до 22 квітня. Стартова ціна лота понад 6 млн гривень. 

Нерухоме майно ЄМК розташовуються за адресами: 

1) адміністративне приміщення загальною площею 62,7 м² в м. Київ, бульвар Лесі Українки, 36-В. 

Об'єкт має багато переваг завдяки своєму вдалому розташуванню. Він знаходиться в центрі міста неподалік станції метро «Звіринецька», що робить його зручним для мешканців Києва і гостей столиці. Поблизу розташовані Київський ліцей ім. І. Богуна, школа, басейн, магазини та ресторани.

2) будівель бази відпочинку, які складаються з 11 будиночків відпочинку, їдальні, гуртожитку, 2 гаражів та інші об'єкти нерухомого майна, що розташовані  в Бориспільському районі, с/р Гнідинська, урочище «Млиново», вул. Княжна, 6. До об'єкта легко дістатися завдяки зручній транспортній розв'язці. 

Основний вид діяльності – комплексне обслуговування об’єктів.

ЄМК ДП «Інжексбуд» привабливий для потенційних інвесторів, що планують розвивати або мають намір релокувати бізнес з тимчасово окупованих територій. 

Додатковою перевагою об'єкта є відсутність простроченої кредиторської заборгованості.

До підприємства входить 28 одиниць нерухомого майна бази відпочинку та адміністративного приміщення загальною площею 4 169,2 м². Також у складі ДП наявна земельна ділянка загальною площею 17 343 м² та 2 транспортні засоби. Крім того, у власності ЄМК ДП «Інжексбуд» є 73 одиниці рухомого майна, серед якого: обладнання, меблі, інвентар, кухонна, комп’ютерна та офісна техніка тощо.

Перелік майна переданого в оренду: 

- частина нежитлового приміщення «їдальня-ангар (водна станція) площею 40 м².

На балансі підприємства перебуває об’єкт, що не підлягає приватизації, а саме:

- водонапірна башня за адресою: Київська область, Бориспільський район, урочище Млиново, вул. Княжна, 6.

Довідково. ДП «Інжексбуд» є правонаступником майнових та немайнових прав та обов’язків державного підприємства «Хвиля»

Запрошуємо потенційних покупців долучитися до приватизації державного майна, що є чудовою можливістю розширити свій бізнес, створити нові робочі місця та зробити свій внесок у розвиток України.

Детальніше з активом можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/3JuBJhz