A A A K K K

Команда Фонду держмайна взяла участь у стратегічній сесії

Команда Фонду держмайна взяла участь у стратегічній сесії, захід проходив за участі Голови відомства Віталія Коваля. Мета зустрічі: розробка стратегії ФДМУ за період до 2030 року. Учасникам дискусій стали заступники Голови ФДМУ, очільники департаментів та регіональних відділень і управлінь. 

«Фонд має стати спроможною, прозорою та ефективною інституцією, яка ефективно управляє державним майном. Важливі спільні результати. Адже сьогодні ми маємо робити все для економічного зростання України та підтримки Сил оборони», — зауважив очільник ФДМУ.

Напрацьовували стратегію у трьох головних напрямках, які спрямовані на розбудову та удосконалення роботи Фонду держмайна:

  1. Спроможність Фонду. Наявність необхідних ресурсів та кваліфікованого персоналу для успішної реалізації політики за напрямами діяльності.

  2. Оптимізацію роботи. Вдосконалення внутрішніх процесів, впровадження сучасних методів управління, планування, моніторингу, контролю, оцінки діяльності та діджиталізації.

  3. Посилення комунікації. Формування завдань, які будуть спрямовані на комунікаційну стратегію діяльності інституції для ефективного налагодження внутрішньої та зовнішньої аудиторії.

Учасники наради висловили впевненість, що спільними зусиллями можна успішно реалізувати поставлені цілі та зробити Фонд державного майна ще більш ефективною та результативною організацією.

У рамках канадського проєкту SURGe було організовано треніг. Ми вдячні партнерам за підтримку, оскільки завдяки пропрацюванню ключових питань стратегії ФДМУ зможе впровадити нові можливості для модернізації та підвищення ефективності діяльності, що сприятиме стійкому розвитку в довгостроковій перспективі.

Довідково. SURGe є проєктом міжнародної технічної допомоги, який фінансується Урядом Канади. Його головна мета – допомога Уряду України у впровадженні реформ у сферах урядування та економічного розвитку, які відповідають потребам населення.