A A A K K K

Фонд держмайна запускає телеграм-бот

Зручний спосіб взаємодії з Фондом державного майна України тепер доступний у Telegram! Новий чат-бот допоможе вам з наступних питань:

Сформувати звернення громадянина до ФДМУ: зверніться до бота з вашим питанням або проблемою, і він допоможе вам правильно сформулювати офіційне звернення до Фонду.

Отримати консультацію з питань, які вас цікавлять: бот має доступ до актуальної інформації та може надати вам роз'яснення щодо приватизації, оренди державного майна та інших питань, що належать до компетенції ФДМУ.

Перейти до меню приватизації та оренди: зручний доступ до розділів сайту ФДМУ, де ви можете знайти всю необхідну інформацію про приватизацію та оренду державного майна.

Отримати відповіді на поширені запитання: бот містить базу даних з відповідями на найчастіші запитання, що виникають у громадян щодо роботи ФДМУ.

Приєднуйтесь до Telegram-боту @SpfuBotForCitizenbot ФДМУ вже зараз, адже це зручний спосіб отримати консультацію, оформити звернення та бути в курсі актуальних новин від Фонду державного майна України!

Долучайтесь -  https://telegram.me/SpfuBotForCitizenbot