A A A K K K

Фонд державного майна посилює антикорупційні заходи в роботі своїх регіональних відділень

1 вересня під головуванням заступника Голови Фонду державного майна Костянтина Кошеленка відбулась селекторна нарада з керівниками регіональних відділень Фонду щодо посилення заходів із запобігання корупції в роботі регіональних відділень.

Під час наради представники центрального апарату Фонду обговорили з керівниками регіональних відділень способи запобігання і контролю правопорушень, а також можливі кримінальні та адміністративні наслідки для тих, хто зловживає своїм посадовим становищем.

У своєму виступі заступник Голови Фонду Костянтин Кошеленко наголосив на ролі керівників регіональних відділень в профілактиці корупційних ризиків, що виникають під час виконання службових обов’язків їхніми підлеглими. 

«Толерування корупції в роботі Фонду державного майна залишилося в минулому. Фонд проходить через масштабну, системну реформу і наразі це вже державна інституція нового зразка, де немає місця зловживаням службовими повноваженнями та отриманню неправомірної вигоди посадовими особами», – відзначив заступник Голови Фонду.

В рамках заходу співробітники центрального апарату Фонду державного майна, до сфери компетенцій яких входить запобігання та виявлення корупції, здійснення внутрішнього аудиту та контролю провели детальний інструктаж голів регіональних відділень щодо передбачених законодавством антикорупційних програм в урядовому секторі. 

Костянтин Кошеленко також закликав негайно реагувати і оперативно повідомляти про будь-які можливі порушення антикорупційного законодавства посадовцями Фонду. Зокрема, це можна зробити за електронною адресою – vb@spfu.gov.ua, або за телефоном – (044) 285-12-74.

Також звертайтесь до Національного агентства з питань запобігання корупції. Контактні дані: anticor_v_nazk@nazk.gov.ua, тел. (044) 200-08-78.