A A A K K K

Інформуємо про завершення підготовки до приватизації готелю «Дніпро»

Фонд державного майна України повідомляє, що оголошення аукціону з продажу 100% пакету акцій ПрАТ «Готель «Дніпро» може відбутися вже у найближчі місяці.

Наразі закінчується процедура проведення аудитів, до яких Фонд державного майна України за підтримки міжнародних донорів залучив відомі світові компанії, такі як: Cushman & Wakefield (виконують feasibility study), BakerMcKenzie (юридичний аудит), Delta (технічний аудит), а також спеціалістів з Ernst & Young що вже розробили тізер об'єкту.

За наявною у Фонду державного майна України інформацією, попередню зацікавленість щодо участі в аукціоні з продажу 100% пакету акцій ПрАТ «Готель «Дніпро» виявила ціла низка потенційних інвесторів. 

Фонд державного майна публікує всю інформацію про всі об’єкти приватизації на сайті https://privatization.gov.ua, забезпечуючи доступ до неї всіх бажаючих для максимальної прозорості та конкурентності аукціону. 

Враховуючи певні запобіжні заходи, впроваджені в Україні у зв’язку з COVID-19, якщо Ви зацікавлені брати участь в аукціоні до зняття всіх обмежень карантину, в тому числі до відновлення комерційного авіасполучення, просимо Вас повідомити на електронну адресу: privatization@spfu.gov.ua

Усю інформацію про ПрАТ «Готель «Дніпро» можна отримати за посиланням: 

https://privatization.gov.ua/product/derzhavnyj-paket-aktsij-rozmirom-100-statutnogo-kapitalu-prat-gotel-dnipro/