A A A K K K

АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» розпочало роботу над підписанням нових контрактів

АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» розпочало процес укладання нових договорів з контрагентами на постачання продукції підприємства за ринковими цінами на умовах передоплати.

Нові договори АТ «ОГХК» буде підписувати винятково з перевіреними підрядниками, що не мали жодного відношення до будь-яких корупційних схем. Незважаючи на світову економічну кризу, спричинену Covid-19, та впровадження карантинних заходів, нові контракти на продаж продукції ОГХК будуть укладені на вигідних умовах у діапазоні середніх та вище середніх ринкових цін. Жоден контрагент ОГХК не матиме привілейованого статусу чи права ексклюзивності. Підвищення прозорості фінансової діяльності ОГХК створить передумови для підвищення інвестиційної привабливості підприємства у рамках його підготовки до приватизації.  

«Зараз АТ «ОГХК» укладає контракти з контрагентами напряму, висуваючи  першочерговою умовою співробітництва обов'язкову передоплату, без можливості відстрочки платежів», – зазначила Тетяна Гогенко, член правління АТ «ОГХК».

Довідково

АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» – державне підприємство, один з найбільших у світі виробників титанової сировини. У 2018 р. чистий прибуток компанії склав 114,9 млн грн, вартість активів – 3,4 млрд грн. В структуру ОГХК входять Вільногірський гірничо-металургійний комбінат та Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат.

*Уся інформація щодо діяльності ОГХК тимчасово публікуватиметься на офіційному сайті Фонду державного майна України, оскільки доступ до сайту компанії та офіційної Facebook сторінки ОГХК заблоковано колишнім менеджментом.