A A A K K K

Фонд державного майна організував прес-тур до готелю «Слов’янський», який буде виставлено на аукціон 3 липня

23 червня Фонд державного майна України організував прес-тур до готелю «Слов’янський» з метою розкриття його потенціалу, як перспективного об’єкту для інвестування у готельний бізнес. 

Під час прес-туру представники засобів масової інформації отримали повний доступ до всіх приміщень на території готелю та можливість особисто пересвідчитись у його перевагах – логістичних, інфраструктурних та туристичних.

Заступник Голови Фонду державного майна України Костянтин Кошеленко зазначив про туристичні перспективи, які відкриваються завдяки «Великому будівництву» та можливості розширити зацікавлення готелем туристичними напрямами.

Готель «Слов’янський» розташований у Новгород-Сіверському, за 2 км від автовокзалу та  на відстані 8 км до діючого аеродрому в с. Троїцьке. 

«Головними перевагами є локація у містечку з найбільшою концентрацією визначних місць на квадратний метр, мальовнича природа і невимовної краси панорамний вид з вікон на заплаву Десни. А ще – чудові логістичні перспективи та належні умови для розвитку супутнього сервісу. Досвідченому готельєру навіть одного з цих пунктів достатньо, щоб зробити свій бізнес успішним», – наголосив Костянтин Кошеленко.

Залучення інвестицій через приватизацію готелю «Слов’янський» це вигода і для громади міста, яка отримає нові робочі місця та прибутки від розвитку туризму, і для держави, яка замість збитків отримає ринкову ціну за об’єкт та постійні податкові надходження з доходів успішного готельного бізнесу.

Номерний фонд Готелю «Слов’янський»представлений в чотирьох категоріях: стандарт, напівлюкс, люкс, апартаменти. Кожен номер обладнаний кондиціонером, сейфом, і окремою ванною кімнатою. В усіх номерах передбачені електронні замки, супутникове телебачення та інтернет.

На організованій для журналістів прес-конференції заступник Голови Фонду державного майна Тарас Єлейко розповів про проведену комплексну роботу з підготовки готелю до приватизації, та, зокрема, про розкриття усієї інформації для потенційних інвесторів. 

«Сьогодні у віртуальній кімнаті даних доступна вся необхідна інформація: починаючи з технічних креслень будівлі і закінчуючи фінансовою звітністю. Таким чином, приймаючи для себе рішення про купівлю готелю, інвестор не обиратиме «кота в мішку», а матиме вичерпну інформацію щодо лоту. Тому ми розраховуємо залучити на цей об’єкт компетентного інвестора, який стане максимально ефективним власником і надасть друге життя цьому готелю», – заявив Тарас Єлейко. 

Більше інформації на www.privatization.gov.ua

Довідково:

Новгород-Сіверський – у минулому столиця удільного князівства сина Святослава Ярославовича. Перше з усіх міст Чернігівщини отримало магдебурзьке право.

Спасо-Преображенський оборонний монастир (XI-XII століття), візитівка Новгород-Сіверського, – один із найстаріших в Україні.

На Замковій горі в X столітті побудований замок, згодом перетворений на фортецю – резиденцію династії Ольговичів та форпост східних рубежів Київської Русі.