A A A K K K

Запрошуємо професіоналів для формування Кадрового Резерву керівних посад на підприємствах в управлінні Фонду державного майна

Ми продовжуємо формування та наповнення Кадрового Резерву на керівні посади у державних підприємствах та акціонерних товариствах різного галузевого спрямування, які знаходяться в управлінні Фонду державного майна у всіх областях України. 

Маємо амбітні плани з якісної підготовки об’єктів для залучення потенційних інвестицій та проведення прозорих аукціонів у різних регіонах країни. Тому шукаємо експертів, які мають управлінський досвід та бажання сприяти фінансовому оздоровленню підприємств із подальшим залученням інвесторів у різних галузях діяльності.

За виникнення потреби у заміщенні керівних посад, ми будемо проводити відбір фіналістів із числа учасників Кадрового Резерву, та запрошувати претендентів до співпраці.

Якщо Ви прагнете змін та готові до нових викликів – надсилайте резюме на пошту e-mail: hr@spfu.gov.ua

Прохання надсилати резюме зі супровідним листом та обов’язково зазначати в темі листа регіон та галузь діяльності, які є потенційно цікавими для вас. Додатковою перевагою стане наявність рекомендаційних листів (можливі скан-копії) від репутабельних підприємств-роботодавців, кадрових агенцій, місцевих та державних органів влади, громадських організацій, тощо.

Надсилаючи своє резюме, ви надаєте згоду на обробку персональних даних та підтверджуєте, що є повідомлені про порядок та мету, а також інші умови їх обробки відповідно до ст. ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних».