A A A K K K

Уряд призначив Дениса Кудіна заступником Голови Фонду державного майна України

29 липня 2020 року Кабінет Міністрів України призначив Дениса Кудіна заступником Голови Фонду державного майна, який відповідатиме за напрям корпоративного управління.

Коментуючи рішення Уряду про призначення Дениса Кудіна, Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко зазначив: «Першочергова задача нового заступника запровадити системний підхід до управління підпорядкованими підприємствами, вжити низку антикризових заходів для швидкої стабілізації ситуації там, де вона є складною, забезпечити прозорість роботи та максимально прискорити підготовку підприємств до приватизації».

Денис Кудін має понад 16 років досвіду з розбудови систем стратегічного та операційного управління підприємствами, впроваджував кращі практики корпоративного управління у виробничих підприємствах та паливно-енергетичному секторі, роздрібній торгівлі, легкій промисловості та управлінні проектами.

Має ступені MBA від Лондонської бізнес школи (Великобританія) та від Колумбійського університету Нью-Йорку (США). За першою освітою юрист-міжнародник (Інститут міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Шевченка).