A A A K K K

АТ «ОГХК» не продає продукцію «Кримському Титану»

Інформація про те, що АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» продає ільменітовий концентрат з Іршанського ГЗК, філії АТ «ОГХК», підприємству "Кримський Титан" (Армянськ, АР Крим, територія, тимчасово окупована Російською Федерацією), яка була розповсюджена у засобах масової інформації, не відповідає дійсності. Про це заявив Пітер Девіс, т.в.о. голови правління АТ «ОГХК».

«Як я вже повідомляв раніше, ільменітовий концентрат з Іршанського ГЗК, про який йде мова у фейковій новині, був реалізований німецькому контрагенту. Контрагент виконав всі зобов‘язання перед ОГХК у повному обсязі. Реалізація даної продукції принесла на 10 млн грн більше у порівнянні з договорами, підписаними попереднім керівництвом. Причому в порівнянні з попередньо укладеними старим менеджментом контрактами, відстрочення оплати скорочено зі 120 до 15 днів. Розповсюдження фейків про те, що ОГХК веде господарську діяльність із «Кримським Титаном» чи будь-якими іншими компаніями, розташованими на тимчасово окупованих Російською Федерацією територіях, є частиною проплаченої інформаційної кампанії, мета якої – дестабілізувати ОГХК та завадити процесу підготовки підприємства до приватизації», – підкреслив Пітер Девіс.

*Уся інформація щодо діяльності ОГХК тимчасово публікуватиметься на офіційному сайті Фонду державного майна України, оскільки доступ до сайту компанії та офіційної Facebook сторінки ОГХК заблоковано колишнім менеджментом.