A A A K K K

Фонд державного майна опублікував нову редакцію проєкту закону, що має на меті вдосконалити законодавство про оренду державного майна

У червні 2020 року Фонд державного майна України на своєму сайті опублікував для громадського обговорення проєкт закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України стосовно удосконалення державної політики управління та приватизації об’єктів державної і комунальної власності, а також інституційних засад діяльності Фонду державного майна України».

Серед іншого законопроектом пропонується внести зміни до законів про оренду і приватизацію державного і комунального майна. 

З моменту цієї публікації Фонд отримав пропозиції від різних зацікавлених осіб з кола інвесторів, бізнесу, органів влади, як-то ДП «Прозорро.Продажі», Американська торгова палата, Європейська бізнес асоціація (ЄБА), Асоціація «Стивідорних компаній Одеського морського порту», Мінекономіки, Асоціація міст України.

Фонд детально опрацював ці пропозиції. Результат цієї роботи втілений у доопрацьованій редакції законопроєкту за посиланням.

Так, у своїй новій редакції ініційований Фондом законопроєкт запроваджує низку важливих новацій в сфері оренди. Детально ознайомитись із ними ви можете за посиланням